fredag 25 december 2009

Decemberbok 3


Läste ut "Dödergök", en mycket bra bok, men jag både älskar och hatar öppna slut, som inte för en någonstans. Boken var välskriven och en riktig bladvändare. Det är spännande med flera historier i samma bok. Att man får läsa boken ur fler personers perspektiv mer och när man måste läsa sista meningen för att få ihop allt, men ändå längta till nästa bok för att händelsen inte är färdigskriven. Wennstam är duktig! Nu får jag hålla mig ett par veckor till "Alfahanen" kommer ut.
Nu blev det "Grabben i graven bredvid" av Katarina Mazetti. Fann den på rea för 15 :- på Netto tidigare i veckan och köpte den. Så nu läses den. Skarp i språket är hon, Mazetti. Otroligt bra...
Sammandrag ur "Grabben i graven bredvid":

"Desirée sitter vid sin mans grav, förlägen över sin brist på sorg. På bänken bredvid sitter en vulgär karl helt utan stil. Graven han sitter vid är översållad med utsmyckningar, och han planterar och arrangerar som om det vore en utställningsträdgård. Detta är upptakten till ett mycket speciellt relationsdrama. Två till synes oförenliga personligheter lyckas mötas. Och då slår det gnistor."

www.adlibris.se

Hoppas att "Embrace" dimper ner i brevlådan då jag har läst ut den här boken. Knappt knappt vänta till den kommer! Behr är väldigt duktig! Desutom skriver han om ett ämne som han är väl insatt i.

Hörs och ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar