tisdag 23 mars 2010

Ful värld

Ute är det grått, snön är borta, gruset ligger på asfalten, gråare än gråast, hundbajs som gömts i snön har kommit fram nu. Regn och blåst och ynka 2 plusgrader på morgon, men ljust är det och jag är lycklig. För att snöns försvinnande och allt som poppat fram här nu innebär att det snart blir. I Loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooove!!!!!!



Fatemeh hade varit iväg och köpte små och stora apelsiner till oss på jobbet idag. Ullis tyckte att jag skulle ha de två största (hahaha), en stor och en liten åt jag och de var lika saftiga och goda. Dessa två omaka apelsinerna väntar på arbetsbordet att bli frukost och fika imorgon. Titta på dem: En liten, prickig och ful och en jätte stor och hel på utsidan, men insidan är likadan. Så nej, storleken har ingen betydelse (ahaha). Och det är insidan som räknar (ännu en klyscha som man har matats med...).

Helt utpumpad av allt skrivande som finns i min värld just nu! Ska nog gå och somna tidigt ikväll, imorgon är det en ny dag, men nya roligheter :)

Nattis fula världen, släpp in den vackra våren nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar